Hirdetés
Archivum

Még sok munka van az átalakított Zágrábbal:

:

Hirdetés

A Közép Európai Liga szombati euroligás rangadóján a Kassa 88-63-ra verte a karácsonyi szünetben jelentõsen átalakított Novi Zagreb együttesét.

A zágrábiak már az új szerzeményeikkel érkeztek Kassára. Ott volt a keretben Elina Babkina, Ana Semren és Jelena Ivezic is. A horvát csapatnak ebben a felállásban nem sok ideje volt együtt készülni és ezt a Kassa könyörtelenül kihasználta. A rangadó 9-7-ig volt szoros, ezt követõen egy 12-2-es szériával 21-9-re lépett el a szlovák bajnok. Az elsõ negyed végén 25-13 állt az eredményjelzõn.

A második etap elején 10 pont környékén alakult a különbség. Ekkor egy-egy pontatlan hazai megoldás becsúszott, mely után Maros Kovacik idõt is kért. A Kassa ekkor ismét ritmust váltott és a félidõre megduplázta az elõnyét. A szünetben 48-28 állt az eredményjelzõn. Kassai oldalon a fehérorosz Leuchanka villogott, aki ekkor már egymaga 18 egységnél járt.

A Kassa a második félidõre sem engedett ki. A palánkok alatt nyomasztó fölényben volt a szlovák gárda. A fõszerepet Krivacevic vette át, aki 13 pontot szerzett a második 20 percben. A horvát csapat még nem szokott össze, amirõl 30 eladott labdájuk is árulkodik. A Kassa legnagyobb elõnye 31 pont volt. A záró szakaszban Maros Kovacik sokat cserélt és ekkor a zágrábiak tudtak szépíteni az eredményen. A vége 88-63-as hazai siker lett.

Eredmény

GOOD ANGELS KOSICE – ZKK NOVI ZAGREB 88-63 (25-13, 23-15, 24-18, 16-17)

Hirdetés