Hirdetés
USA

Megan Gustafson már Dallasban készül az új WNBA szezonra:

:

Hirdetés

Lesznek a WNBA szezonban hiányzók, de a többség így is újult erővel készül a július végi floridai nyitányra. Ilyen az elmúlt európai évadot az NKE-FCSM Csatánál töltő Megan Gustafson.

Gustafson a hazaérkezése után önkéntes karanténban volt otthonában, a Wisconsin állambeli Port Wing-ben. A napokban utazott Dallasba, ahol június 22-én tudott edzésbe állni.

Fontos, hogy döntés született a szezonról. Ez rendkívül nagy jelentőségű a játékosok számára, bár természetesen a biztonság az első. Jó, hogy újra játszhatunk és annak is örülök, hogy én is visszatérhetek.

– nyilatkozta Gustafson az ABC-nek.

Tavaly nem indult zökkenőmentesen Gustafson WNBA-s karrierje. Az utolsó keretszűkítések egyikénél kikerült a dallasi keretből. Végül azonban a klubot elért sérüléshullám miatt június 20-án újra-szerződtették és ekkor volt alkalma bizonyítani.

Összesen 25 tétmeccsen kapott lehetőséget, 9.5 perc alatt 2.9 pontos átlagot jegyzett. Minden jel szerint sikerült meggyőznie a szakmai stábot és télen hosszú távú szerződést írt alá.

Az ABC-nek Gustafson elárulta, hogy otthonában elsősorban olyan területeket igyekezett fejleszteni a saját szűkös keretei között, melyre szezon közben nincsen módja.

 

Hirdetés