Hirdetés
USA

Megan Walker az egyik kornavírusos WNBA játékos:

:

Hirdetés

Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a floridai Bradentonban az IMG Academy edzőközpontban kijelölt “buborékba” történő beköltözés előtt június 28. és július 5. között minden WNBA játékost teszteltek a Covid-19 koronvírusra. A liga hétfőn arról adott tájékoztatást, hogy hét játékos tesztje lett pozitív. A New York Liberty pénteken bejelentette, hogy ezek közül az egyik a klub újonca Megan Walker. A fiatal tehetség az európai évadban a Sopron Basket játékosa lesz.

A New York Liberty péntek esti közleménye szerint Megan Walker az elutazás előtt lett pozitív Covid-19-re. Ennek megfelelően nem tartott a csapattal Floridába. A játékos tünetmentes és ahogy a Liberty tájékoztatása kiemeli, ezúton is mindenkit arra biztat, hogy viseljen maszkot, ügyeljen a távolságtartásra.

A Liberty orvosi stábja tartja a kapcsolatot Megan Walkerrel és bizakodóak, hogy amikor biztonságos lesz számára, akkor csatlakozhat az IMG Academy területén található “buborékban” a társaihoz és bemutatkozhat a WNBA szezonban.

Megan Walker-t  a WNBA 2020-as draftján az első kör 9. helyén választotta ki a New York Liberty.