Hirdetés
Archivum

Megérkezett Burgosba a magyar válogatott:

:

Hirdetés

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének tájátkoztatása szerint pénteken szerencsésen megérkezett a felnõtt válogatottunk Burgosba. Székely Norbert együttese Spanyolországban rangos felkészülési tornán vesz részt.

A válogatott szakmai stábja pénteken már edzést vezényelt a torna mérkõzéseinek otthont adó Coliseum de Burgos Arénában. A fenti galéria is ekkor készült. A magyar válogatott szombaton 16 óra 30 perctõl Törökország ellen lép pályára.

A torna felvezetéseként Székely Norbert szövetségi kapitánnyal készítettünk egy interjút és olvasható IDE KATTINTVA részletes csapatmutatónk a török együttesrõl.


A torna programja

Június 1., szombat – elõdöntõk
16:30 Magyarország – Törökország
19:00 Spanyolország – Lettország

Június 2., vasárnap – helyosztók
16:30 3. helyért – az elõdöntõk vesztesei
19:00 Döntõ

Burgosban nagy várakozás elõzi meg az eseményt. A városban a férfi válogatott az utóbbi években háromszor is fellépett, viszont 1999 óta nõi válogatott meccset nem rendeztek itt a spanyolok.

Lucas Mondelo pénteken szintén edzést vezényelt a játékosainak. Ezt megelõzõen Laia Palau-val telt házas sajtótájékoztatót tartottak. A tréning elõtt Kasztília és León Kosárlabda Szövetségének elnöke, Carlos Sainz és Burgos polgármestere, Javier Lacalle köszöntötte a küldöttséget.

Fotó: FEB

Fotó: FEB

Hirdetés