Hirdetés
3x3

Megérkezett Kínába a magyar válogatott:

:

Hirdetés

Október 2. és 6. között rendezik az U23-as 3×3-as Világbajnokságot Kínában. Vasárnap este a magyar válogatott megérkezett a helyszínre.

Süle Krisztina és Delmis Angéla csapata a kínai Világbajnokságon Doktor Anna, Jáhni Zsófia, Kováts Gabriella és Tóth Orsolya összeállításban szerepel. A seregszemlét Lancsou városában rendezik, mely a Sárga folyó mentén, Pekingtől 1200 km-re Dél-Nyugatra fekszik és 3.6 millió lakosa van

A torna csoportjainak beosztása szerint mieink a B-csoportba kerültek Kína, Hollandia, Svájc és Sri Lanka mellé. A csoportok első két helyezettje jut a negyeddöntőbe, ahol keresztbe játszanak a felek. Továbbjutás esetén válogatottunk a D-csoportból kapna riválisát, ahol Ukrajna, Franciaország, Japán, Olaszország és Türkmenisztán szerepel.

A csoportmérkőzéseket tekintve a válogatottunk október 2-án, szerdán magyar idő szerint 14 óra 15 perctől Svájc ellen debütál, majd aznap 15 óra 35 perctől Sri Lanka lesz a rivális. Október 4-én, pénteken 10 órától Kína ellen folytatjuk a szereplést. A csoportkört október 4-én 12 óra 15 perctől Hollandia ellen zárjuk.

Hirdetés