Hirdetés
Archivum

Megérkezett Minszkbe a 3×3-as válogatott:

:

Hirdetés

Megérkezett Minszkbe az Európa Játékok helyszínére a 3×3-as válogatottunk.

Ahogy arról egy részletes repülõtéri riportban hírt adtunk, útra kelt kedden a magyar válogatott Minszkbe az Európa Játékokra. A csapatunk keddrõl szerdára virradóra szerencsésen megérkezett a helyszínre. Süle Krisztina szövetségi kapitány a fehérorosz fõvárosból arról tájékoztatta lapunkat, hogy helyi idõ szerint éjfél körül foglalta el a szállását a küldöttség. Ezt követõen egy gyors vacsorára került sor, majd jöhetett a jól megérdemelt pihenés.

A magyar válogatott szerdán két edzéssel folytatja a helyszínen a munkát. A mieink Wéber Fruzsina sérülése miatt három fõvel tudnak részt venni az eseményen. Benke Sára, Böröndy Vivien és Jáhni Zsófia alkotja az együttest, melyet Süle Krsztina szövetségi kapitány és Delmis Angéla erõnléti edzõ kísért a helyszínre. Az induláskor készített bõvebb riportunkban Süle Krisztina is tett említést a tervezett menetrendrõl, mely a nehéz helyzet ismeretében a lehetõségekhez képest kedvezõ.

Június 21-én, pénteken magyar idõ szerint 8 óra 25 perctõl Csehország ellen debütálnak a magyar lányok. A kora délelõtti programba kerültünk helyi idõ szerint is, így marad lehetõség regenerálódni. Legközelebb június 22-én, szombaton lépnek pályára Süle Krisztina tanítványai. Ekkor 10 óra 25 perctõl Németország, 12 óra 15 perctõl Románia lesz a rivális. A csoportokból az elsõ két helyezett jut az egyenes kieséses szakaszba. A negyeddöntõk a vasárnapi pihenõ után június 24-én, hétfõn déltõl indulnak. Ezen a napon már az érmek sorsa is eldõl.

Hirdetés