Hirdetés
Archivum

Megjelent a PEAC-Pécs szurkolói dalának videoklipje:

:

Hirdetés

A PEAC-Pécs sajtóközleményben számolt be arról, hogy megjelent a klub hivatalos szurkolói dalának videóklipje.

Forrás: PEAC-Pécs Sajtóközlemény

Hétfõ este megjelent a PEAC-PÉCS Nõi Kosárlabda Klub hivatalos szurkolói dalának klipje Püsök Péter rendezésében. A Pí Therapy együttes friss szerzeménye azonban nem csak a kosárlabda fanatikusok számára ajánlott!

Sokan emlegetik Pécset a magyar Liverpoolként. A több mint 100 aktív zenei formáció, és az országos sikerû zenekarok egész sora teszi büszkévé idõrõl idõre a baranyai fõvárost.

Ám nem csak a zenei örökség fajsúlyos, a Tüke Fenomén a sportban is évrõl évre megmutatkozik. A hagyományokat tekintve nem lehet elmenni szó nélkül a nõi kosárlabdázók mellett, akik komoly presztízst vívtak ki az évek folyamán a hazai mezõnyben. Sõt, Rátgéber László irányítása alatt a MiZo-Pécs az EuroLigában is több ízben letette a névjegyét. A jelenlegi elsõ számú nõi csapat, a PEAC-PÉCS gárdájánál egyértelmû cél, hogy a hazai versenyfutásban néhány éven belül újra reális esély legyen a fényesebb szereplésre. Az egyik építõkockaként ebben az évadban megszületett a csapat indulója, melyet egy fiatal helyi zenekar írt.

A Pí Therapy-t 2015 õszén alapította két egyetemi szobatárs. Az egy gitárral induló együttes sikeresen szerepelt már több megmérettetésen is. 2016-ban második helyen végzett az I. Soundcheck Országos Könnyûzenei Tehetségkutatón. Legutóbb, 2018 szeptemberében pedig az egyetemi kultúráért vehettek át az alapítók rektori elismerést.

A duóként indult zenekar ezúttal egy erre a projektre megszületõ felállással állt elõ. Talán nem véletlen, hogy az exkosaras rendezõvel együtt mindannyian a sport világából érkeztek a próbaterembe. A dal és a videoklip nem titkolt célja, hogy a pécsiek és a kosárszurkolók mellett bármelyik sportolónak vagy munkába indulónak adjon egy kis pluszt a napi megmérettetéshez.

Forrás: PEAC-Pécs Sajtóközlemény

Hirdetés