Hirdetés
Archivum

Megkezdõdik a WNBA csapatok edzõtábora:

:

Hirdetés

A hétvégén a WNBA csapatok megkezdik a felkészülést a 2018-as évadra. Mindenhol összeálltak a 19-23 fõs bõ keretek, melyek az alábbiakban böngészhetõek.

Az itt látható játékoskeretek még erõsen tájékoztató jellegûek, hiszen jelen pillanatban a legtöbb jegyzett európai bajnokság küzdelmei javában zajlanak. A csapatok sztárjai még akár hetekig itt érdekeltek lehetnek, hiszen Törökországban vagy Franciaországban például még csak a negyeddöntõk zárulnak a hétvégén. Már most tudható, hogy vannak olyan európai játékosok, sõt sérülés miatt tengerentúli klasszisok is, akik nem tudják megkezdeni a felkészülést a csapatukkal. Amikor május közepére az elsõ keretszûkítésekrõl jönnek a bejelentések, már sokkal inkább láthatóbb lesz, hogy kire számítanak a szakmai stábok.

Magyarországról több játékos is érdekelt a következõ idõszakban. A Sopron Basket csapatából Yvonne Turner a Phoenix Mercury játékosa lesz, míg Aleksandra Crvendakic a Seattle Storm edzõtáborában mutathatja meg tudását. Érdekes lesz figyelni, hogy miként folytatódik Alaina Coates karrierje a Chicago Sky-nál. Az Atomerõmû KSC Szekszárd csapatából Erica McCall nevét találjuk az Indiana Fever bõ keretében. A CMB Cargo UNI Gyõr együttesébõl Danielle Robinson a címvédõ Minnesota Lynx kötelékébe tartozik. A PINKK Pécsi 424-bõl pedig Ivey Slaughter a Las Vegas Aces-nél bizonyíthat.

A 2018-as WNBA bõ keretek

Atlanta Dream

Chicago Sky

Connecticut Sun

Dallas Wings

Indiana Fever

Las Vegas Aces

Los Angeles Sparks

Minnesota Lynx

New York Liberty

Phoenix Mercury

Seattle Storm

Washington Mystics

Hirdetés