Hirdetés
3x3

Megkezdődött a 3×3-as válogatott összetartása:

:

Hirdetés

Február 3. és 5. között Székesfehérváron az MKOSZ Edzőközpontjában összetartáson vesz részt a 3×3-as válogatottunk.

A februári válogatott program alkalmával hét játékos tud a szakmai stáb rendelkezésére állni: Bach Boglárka (Vasas Akadémia), Böröndy Vivien (Ludovika-FCSM Csata), Budácsik Dorottya (Vasas Akadémia), Papp Dia (Vasas Akadémia), Szabó Fanni (VBW CEKK Cegléd), Theodoreán Alexandra (TFSE-MTK) és Tóth Orsolya (Vasas Akadémia). A csapattal tartózkodik a gyermeket váró Medgyessy Dóra is.

Károlyi Andrea szövetségi kapitánnyal december végén készítettünk egy átfogó interjút a 2022-es tervekről. Összeállításunk IDE KATTINTVA olvasható. Válogatottunk rendkívül sűrű nyárra készül, ahol minél több versenyen szeretne részt venni.

Sajnos a FIBA 3×3 Women’s Series versenynaptára jelenleg még nem ismert. Ugyanakkor több eseményről konkrét tervek láttak napvilágot. Szeptember 9. és 11. között a szomszédos Ausztria, egészen pontosan Graz ad otthont a 3×3-as Európa-bajnokságnak. Ezen öt nemzeti csapat alanyi jogon résztvevő, a további hét kiadó helyért selejtező-tornákon küzdenek meg a válogatottak, így természetesen a magyar lányok is. A júniusban sorra kerülő selejtezők házigazdái Limassol (Ciprus), Konstanca (Románia) és Jeruzsálem (Izrael) lesznek. A 2022-es Világbajnokságot pedig a belgiumi Antwerpenben rendezik szintén júniusban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Női 3×3-as válogatott🏀 (@whun3x3) által megosztott bejegyzés

Hirdetés