Hirdetés
Archivum

Megkezdõdött a debreceni 3×3-as tornák elõtti építkezés:

:

Hirdetés

Jövõ héten Debrecenre figyel a 3×3-as kosárlabda közvéleménye. Több tornát is rendeznek, a nõi szakágban az U18-as, az U23-as és a felnõtt válogatottunk is pályára lép.

A korábbi évekhez hasonlóan impozáns környezetben, Debrecenben a Nagytemplom elõtt a Kossuth téren állítják fel a rendezvényhelyszínt. Az építkezés szombaton indult meg, az alábbi helyszíni képriportunk is ekkor készült.

A nõi szakágat tekintve igazi nagyüzem lesz. Pályára lép egy masters torna keretében felnõtt válogatottunk. A szeptember közepén Bukarestben megrendezésre kerülõ Európa-bajnokság elõtti utolsó felkszülési lehetõsége és tornája lesz Károlyi Andrea együttesének.

Az U23-as Nemzetek Ligájának ötödik és hatodik fordulóját is Debrecenben bonyolítják le. Válogatottunk négy fordulót követõen 245 ponttal az 5. helyen áll az összetett tabellán. Franciaország kiemelkedik a mezõnybõl, viszont a második Ukrajna mögött mindössze 15 pont a lemaradás. Rendkívül sûrû a mezõny, így érdekes erõfelmérõre van kilátás.

Emellett az U18-as Európa-bajnokságnak is Debrecen ad otthont, ahol címvédõként lép pályára a magyar együttes. Korábban már beszámoltunk arról, hogy Oroszországgal és Litvániával került egy csoportba válogatottunk.

Képriport

Hirdetés