Hirdetés
Archivum

Megkezdõdött a jegyek értékesítése a tenerifei Világbajnokságra:

:

Hirdetés

A FIBA közleményben jelentette be, hogy kedden elkezdõdött a 2018-as tenerifei nõi kosárlabda Világbajnokságra az online jegyértékesítés.

Az elsõ ütemben a „venue pass” típusú jegyek értékesítése indult meg. Ebben a kategóriában 24.5 és 112 euró között vásárolhatnak belépõt a szurkolók. Ezek a jegyek egy adott mérkõzés-helyszín összes találkozójának megtekintésére feljogosítanak. Három kategóriából lehet választani, a két csarnokba külön-külön a teljes csoportkörre lehet jegyet venni, illetve a negyeddöntõktõl kezdve a teljes rájátszásra is lehetõség nyílik vásárolni belépõt.

A nyár folyamán a „venue pass” mellett 7 és 21 euró között „Day pass” megvásárlására is lehetõséget biztosítanak majd a szervezõk. Ez ahogy a neve is mutatja, egy-egy játéknap összes meccsének megtekintésére feljogosít. Emellett 5 és 50 euró között megvásárolható lesz „Session ticket” is, ami pedig egy adott napon egy adott program (nappali, esti) összes meccsének megtekintési lehetõségét tartalmazza.

A jegyekrõl további információk a FIBA felületén a womensbasketballworldcup/2018/tickets aloldalon tekinthetõek meg. Az esemény hivatalos menetrendje a közelmúltban vált hivatalossá, errõl bõvebben ITT írtunk.

Hirdetés
Hirdetés