Hirdetés
Magyarország

Megkezdődött a jegyértékesítés az utolsó két Eb-selejtezőre:

:

Hirdetés

Február első felében folytatja és be is fejezi szereplését a magyar női kosárlabda-válogatott a 2023-as Európa-bajnokság selejtezőjében – Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetségének (MKOSZ) honlapja.

A most következő, utolsó ablakban Izlanddal és Romániával méri össze tudását a magyar csapat. Előbb február 9-én, csütörtökön fogadjuk az északiakat 17:00-tól, majd három nappal később, 12-én, vasárnap keleti szomszédunkat látjuk vendégül 17:45-től – a helyszín mindkét esetben a miskolci DVTK Aréna lesz.

Mint ismert, Székely Norbert együttese 2-2-es mérlegével jelenleg a második helyen áll a C csoportban Spanyolország mögött. A két rendező ország, Szlovénia és Izrael mellett a 10 csoportelső és a 4 legjobb csoportmásodik jut majd ki a kontinenstornára. Jelen állás szerint a mieinknek nagyon jó esélyeik vannak arra, hogy 2019 után ismét ott legyenek az Eb-n, az Európa-bajnoki részvétel kiharcolásához azonban mindenkire szükség lesz a nézők soraiban is!

Az Izland és a Románia elleni mérkőzésekre már kaphatóak a jegyek, illetve a bérletek a jegy.hu felületén, az alábbi linkeken:

Magyarország – Izland:
https://dvtkarena.jegy.hu/program/magyarorszag-izland-206/565

Magyarország – Románia:
https://dvtkarena.jegy.hu/program/magyarorszag-romania-207/566

Mindkét mérkőzésre szóló bérlet:
https://dvtkarena.jegy.hu/seasonticket/buy/6/4

A normál, egyetlen meccsre szóló belépők ára 3.000 Ft, elővételben viszont mindössze 2.400 Ft.

Lehetőség van egyszerre mindkét találkozóra 1-1 jegyet vásárolni csomagban, így a két jegy ára összesen 4.000 Ft.

Egyetlen mérkőzésre egyszerre három darab jegy vásárlása esetén a harmadik jegyet féláron kapják, így a három belépő összesen 6.000 Ft-ba kerül.

Mindkét mérkőzésre egyszerre 3-3 jegy vásárlása esetén pedig az egyik belépő ingyenes, így ennek a csomagnak 12.000 Ft az ára.

A belépés 6 éves kor alatt és kerekesszékes nézők számára ingyenes, utóbbiak kísérőinek jegyet kell váltaniuk. A kerekesszékes jegyekkel kapcsolatos további információkért, kérjük, Nagy Tündét vagy Polonkai Ádámot keressék az alábbi email-címeken:
nagy.tunde@dvtk.eu
polonkai.adam@dvtk.eu

Hirdetés