Hirdetés
Utánpótlás

Megkezdődtek a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia nyári táborai:

:

Hirdetés

Hétfőn négy helyszínen is kezdetét vették a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia nyári táborai – adta hírül az intézmény hivatalos honlapja.

A hol egy-, hol kéthetes edzőtáborok közül a legnagyobb bentlakásos jelleggel, egy hétre kiköltöztek Agárdra, ahol a VVSI Sporthotelben tudnak edzeni. A napi két edzés mellett edzők igyekeznek kellő időt szentelni a pihenésre és kikapcsolódásra is.

Az U14-U16-U18-as fiúk és lányok táboráról a Fehérvár TV készített riportot.

A fehérvári bentlakásos táborok közül az U12-U14-es lányok a Bory Jenő Általános Iskolában készülnek, szintén csak ezen a héten. Pifkó Viktória és Kovátsné Fekete Csilla mellett, a székesfehérvári kötődésű Mányoky Fanni segíti a a Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia edzőinek munkáját.

U11-U12-es fiú csapatok népes létszámmal jöttek össze a Tóvárosi Általános Iskolában. A Szigetvári Zoltán, Tiringer László vezette csapat közelít az ötven főhöz, a remek munkát és a jó hangulatot pedig mi sem bizonyítja jobban, minthogy a többség jövő héten is a tapasztalt edzőpárossal edzőtáborozik majd.

Végezetül a legkisebbek, a 7-8-9-10 évesek, akik még zömében el sem kezdték a kosárlabdázást, azonban máris részesei lehetnek egy remek közösségnek. Nagy Kriszta táborvezetőnél is közel negyven gyermek jött össze a Kossuth Lajos Általános Iskolában, ahol még kevésbé az edzés, de a csapathoz tartozás, a szuper kikapcsolódás van terítéken két héten keresztül.

Fotó: Dávid Kornél Kosárlabda Akadémia

Hirdetés