Hirdetés
Archivum

Megkezdõdtek a negyeddöntõk Szlovákiában:

:

Hirdetés

Pénteken és szombaton a szlovák élvonalban immár a negyeddöntõkre került sor. A párharcok az egyik fél második gyõzelméig tartanak. Az élcsapatok nem kerültek bajba, viszont a Somorja elvette a Poprád pályaelõnyét.

A Good Angels Kosice 94-40-re verte a Slovan Bratislavát. Daugile Sarauskaite és Barbora Balintova 19-19 pontot ért el a gyõztes csapatban. A Pie¹»anské Èajky a vártnál nehezebben, de összességében így is magabiztosan 67-50-re gyõzte le a Banská Bystrica gárdáját. A pöstyénieknél Ivana Jakubcová és Jenna Smith 14-14 egységig jutott.

Az MBK Ruzomberok, melynek keretébõl ezúttal Bozóki Bettina hiányzott, az UKF Nitrát 86-40-re kiütötte. A rózsahegyi csapatban Shatori Monique Walker-Kimbrough 23, míg Beata Janoscikova 13 pontig jutott. Az egyetlen párharc, ahol az alacsonyabban rangsorolt együttes került elõnybe, a BAM Poprad és ©BK ©amorín csatája volt. A somorjai alakulat 54-47-es gyõzelmet aratott idegenben. A 12 ponttal és 10 lepattanóval dupla-duplát elérõ Mirjana Beronja lett a somorjaiak legeredményesebbje.

A második mérkõzéseket március 13-án és 14-én rendezik.

Eredmények
GOOD ANGELS Ko¹ice – BK Slovan Bratislava 94-40
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a GOOD ANGELS Ko¹ice javára.

Pie¹»anské Èajky – BK ©KP 08 Banská Bystrica 67-50
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a Pie¹»anské Èajky javára.

MBK Ru¾omberok – BKM Junior UKF Nitra 86-40
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 az MBK Ru¾omberok javára.

BAM Poprad – ©BK ©amorín 47-54
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 az ©BK ©amorín javára.

Hirdetés