Hirdetés
Magyarország

Megkezdődtek az edzések a győri csapatnál:

:

Hirdetés

Az UNI-Győr – MÉLY-ÚT hétfőn délelőtt kondi-, délután termi edzéssel kezdte meg a felkészülést az új szezonra – olvasható a klub honlapján megjelent tudósításban.

Iványi Dalma, vezetőedző az alábbiak szerint nyilatkozott a felkészülésről.

Augusztusban elsősorban a fizikai felkészítésen lesz a hangsúly, sok kondicionáló edzést építettünk be programba. Természetesen az egyéni képzés, a technikák csiszolása is fontos. Gyakoroljuk a támadó és védekezési alapjátékokat, hogy lássuk, mi megy, miben kell fejlődünk. Szeptembertől nyolc edzőmérkőzést tervezünk. Reméljük, ezek meg is valósulnak. Speciális a helyzet, ilyen még nem volt, hogy ennyi szünet legyen az utolsó meccs és a felkészülés kezdete között. Kérdés, miként reagálnak erre a játékosok. Úgy látom, a motivációval nincs gond, vannak, akiknek kifejezetten jót tett ez az időszak, kicsit feltöltődtek. Ugyanakkor az a munka, amit otthon végeztek hetekig, nem helyettesíti azt, amihez hozzászoktak. Fiatal a csapat, személyemben ugyebár új az edző. Próbáljuk ezt a lendületet, hévet a javunkra fordítani. Fontos azonban a türelem. Ez újonc élvonalbeli edzőként rám is vonatkozik, igyekszem majd a nehezebb helyzetekben nem kapkodni, hanem higgadtnak maradni.

Az már most biztos, hogy az első felkészülési mérkőzést szeptember 6-án vívják Győrben. A Fűzy Ákos-Tapodi Péter-emlékmérkőzésen a Sopron Basket látogat a győri egyetemi csarnokba.

Galéria:

Fotó: Huszár Gábor/Kisalföld

Hirdetés