Hirdetés
Magyarország

Megkezdte a felkészülést a 2022/2023-as idényre a BKG-PRÍMA Szigetszentmiklós:

:

Fotó: BKG-PRIMA Kosárlabda Akadémia / Facebook

Hirdetés

Augusztusban elindult a BKG-PRÍMA Szigetszentmiklós felkészülése a soron következő, második profi szezonra – olvasható a szigetszentmiklósi együttes Facebook közleményében. – Gedei Tibor együttese egyenlőre még a légiósok nélkül készül, szeptembertől zajlik majd teljes kerettel a munka.

“Viszonylag korán kezdtük a felkészülést, leginkább azért, mert nagyon sok új, illetve fiatal játékosunk van. Az első hét egy a felkészülésre rávezető hét lesz, mely során szintén nagyon keményen fognak dolgozni a lányok, napi egy alkalommal. Ezt követően napi kettőre emeljük majd az edzések számát a felkészülés során. Kayla Jones és Reina Perez szeptember elsején csatlakoznak majd hozzánk. Amadegleon-t nem tudjuk pontosan, – hisz neki 3×3-as kötelezettségei vannak – de a versenyprogramtól függően szeptember első két hetében várjuk az ő érkezését.

Ami az augusztusi felkészülést illeti, három edzőmérkőzést fog játszani a csapat, egyenlőre légiósok nélkül. Ezt követően, szeptemberben folytatódik a felkészülési mérkőzések sorozata, amit a szezon kezdete előtt közvetlenül Rózsahegyen zárunk majd egy ‘két nap-két meccs’ túrával.” – fogalmazott Gedei Tibor, a BKG-PRÍMA Szigetszentmiklós vezetőedzője.

Fotó: BKG-PRIMA Kosárlabda Akadémia / Facebook

Az alábbiakban a szigetszentmiklósi együttes rövid videós összeállítása tekinthető meg, Gedei Tibor nyilatkozatával:

Hirdetés