Hirdetés
Archivum

Megkezdte a felkészülést a PEAC-Pécs:

:

Hirdetés

Hétfõn megkezdte a felkészülést a 2018/2019-es szezonra a PEAC-Pécs együttese. Az elsõ napról az alábbiakban a klub honlapjának beszámolója olvasható.

Fotó: PEAC-Pécs/peacpecs.hu

Fotó: PEAC-Pécs/peacpecs.hu

Forrás: PEAC-Pécs hivatalos honlap

Hétfõn délután 17 órakor 13 játékossal megkezdte a felkészülést a PEAC-PÉCS csapata az elõtte álló, 2018/2019-es idényre. Sok-sok új arc van, nemcsak a csapatban, hanem a stábban is.

A Lauber Dezsõ Sportcsarnok szépen felújított játékterén 13 játékossal a fedélzeten elkezdte a munkát Meszlényi Róbert vezetõedzõ a PEAC-PÉCS élén, a kora délutáni orvosi vizsgálatot követõen. Itt volt a két PINKK-bõl érkezett játékos, Sarok Nikolett és Ruják Nóra – Nóri a hétvégét Bukarestben töltötte a 3×3-as válogatottal, hétfõn délelõtt szállt vele le a repülõ Budapesten. Még a vasárnapi napon megérkezett városunkba, új állomáshelyére Simon Zsófia, Katarina Tetemondová és Barnai Judit. Tenyér Zsófia továbbra is csapatunkat erõsíti, de a felnõtt csapattal dolgozik Kovács Kitti, Jelena Radonjic, Pucz Eszter és Nagy Gabriella, rajtuk kívül a junior csapatból csatlakozott be az edzésre Szücs Luca, Hegedüs Rebeka és Varga Eszter.

Igazoltan van távol Julie Vanloo és Sarah Imovbioh, õk a szeptemberi világbajnokság után jönnek Pécsre, illetve pihenõt kapott Wentzel Nóri, aki az U17 és U18-as válogatottal szerepelt a nyár folyamán és ért el kimagasló eredményeket, világbajnoki negyedik helyezést és Eb bronzérmet.

Meszlényi Róbert munkáját Ábrahám Márta segíti majd, aki Gyõrbõl érkezett, õ egyelõre azonban az U16-os válogatottal készül a korosztályos Európa-bajnokságra, így késõbb csatlakozik. Jágity Csaba erõnléti edzõ már tavaly is a PEAC-PÉCS kötelékébe tartozott, a szakmai stábhoz csatlakozik Perlaki Móni, aki elsõsorban rehabilitációs és prevenciós feladatokat fog ellátni.

A rövid bemutatkozás és eligazítás után a labdáé lett a fõszerep a rendkívül meleg csarnokban, a másfél óra végére azért láthatóan mindenki elfáradt. Edzõink a következõkben nemcsak a sportcsarnokban, hanem a szabadtéren is vezényelnek edzéseket, a felkészülési programban szerepel futás a Mecseken, illetve úszás is.
 

Forrás: PEAC-Pécs hivatalos honlap

Hirdetés