Hirdetés
Archivum

Megkezdte a felkészülést a Sopron Basket:

:

Hirdetés

Hétfõn megkezdte a felkészülést a 2018/2019-es szezonra a Sopron Basket együttese. Az elsõ napról az alábbiakban a klub honlapjának beszámolója olvasható.

Fotó: Sopron Basket/wb-sopron.com

Fotó: Sopron Basket/wb-sopron.com

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Még bizonyára sokakban friss emlékként élnek a tavalyi fantasztikus szezonunk történelmi pillanatai, melyekkel tovább bõvültek klubunk aranyoldalai. A mai nappal azonban már arccal a 2018/19-es szezon felé fordultunk.

A reggeli vérvételt követõen a rehabilitációs központunk felé vették a lányok az irányt, ahol mosolygósan üdvözölték egymást a szakmai stábbal. Ügyvezetõnk, Török Zoltán hagyományos évnyitó beszédét követõen pedig két csoportra bontva bele is kezdtek a munkába.

Az edzés után egy közös ebéd erejéig megpihentek a lányok, ahonnan mentek is tovább a hivatalos programokra. Beosztásuk szerint ki fogorvosi vizsgálatra, ki terheléses felmérésekre.

16 órakor ismét együtt voltak már az Arénában, ahol Média Napunk keretében a sajtó munkatársai várták csapatunkat.

Egy kis videós visszaemlékezést követõen Török Zoltán kért szót, aki beszélt a játékosállományról, a kisebb változásokról, kiemelten szólt a felszereléseinket gyártó magyar TOTI cégrõl, akik az idei évtõl még szélesebben állnak mögénk, illetve a célokról is. Utóbbiakkal kapcsolatban elmondta, hogy egy célunk van, még a tavalyinál is több munkát elvégezni: „Az elvégzett munka az, amiben hiszünk, és reméljük az eredményeket!”

Roberto Iniguez vette át a szót, aki kiemelte: „A történelmi szezon után sem szabad elfeledkeznünk arról, kik vagyunk, honnan jöttünk, milyen munkát végzünk. Nap, mint nap egymást segítve kell dolgoznunk, fejlõdni egyénileg, és csapat szinten is. Hiszem, hogy a kemény munka mindig eredményre vezet. Nagy a felelõsségünk! Minden nap a legjobbunkat kell nyújtani, az edzéseken és a mérkõzéseken egyaránt, hogy megfeleljünk a környezetünknek, szurkolóinknak, támogatóinknak, a klubnál dolgozóknak. Ez a mi utunk!”

Csapat-kapitányunk, Fegyverneky Zsófia megerõsítette vezetõedzõnk szavait, hogy a munkára kell koncentrálnunk, nem a számszerû eredményekre. Kiemelte a fiatal játékosaink fejlõdését, akik már tavaly is sokat léptek elõre, és úgy látja, olyan fiatal mag van születõben, mely a jövõben nagy dolgokat vihet véghez. „Remélem hasonló érzésekkel fejezhetjük be az idei szezont is, mint a tavalyit!” – zárta gondolatait Zsófi.

A kötetlen beszélgetéseket és riportokat követõen a sajtó munkatársai bepillantást nyerhettek klubunk mindennapjaiba. Bejárhatták az Euroliga óriás klubjai által is megcsodált rehabilitációs központunkat, és az átadáshoz közel álló modern, új öltözõ komplexumot. A nap végére a pontot a Roberto Iniguez által vezetett edzés jelentette, ahol megerõsítést nyertek a korábban elhangzottak.

Ahogy azt majd terveink szerint csapatunk új öltözõjének ajtaján levõ felirat is hirdetni fogja: „A múltad miatt lehetsz itt, de a ma elvégzett munkád alapján maradhatsz”  

Forrás: Sopron Basket hivatalos honlap

Hirdetés