Hirdetés
Archivum

Megkezdte a felkészülést a Sopron Basket:

:

Hirdetés

Hétfõn munkába állt a Sopron Basket. A 2019/2020-as évadra történõ felkészülés elsõ napjáról a klub összeállítása olvasható.

Fotó: Sopron Basket

Fotó: Sopron Basket

Forrás: Sopron Basket

Habár vezetõedzõnknek és néhány játékosunknak még vannak válogatottbeli és WNBA kötelezettségeik, a nyarat magunk mögött hagytuk, és hétfõ reggel a szûkebben vett szakmai stáb irányítása mellett munkába álltak az elsõ érkezõk.

Természetesen ahogy a klub munkatársai, úgy kosarasaink is aktívan töltötték a nyarat a számukra elõírt edzéstervnek megfelelõen. Ennek köszönhetõen olyan alapokkal kezdték meg a hivatalos felkészülést, melyre lehet építeni az elkövetkezõ hetekben. Szükség is lesz erre, hiszen kemény idõszak vár lányainkra.

Hétfõ reggel csapat-kapitányunk, Fegyverneky Zsófia mellett, Dubei Debóra, Határ Bernadett, Weninger Virág, Varga Kamilla és Varga Sára lépett a fedélzetre. Hozzájuk csatlakozik az U20-as EB után vezetõedzõnk, Gáspár Dávid, illetve Czukor Dalma. Szintén augusztus közepén érkezik Jelena Brooks, Tina Jovanovic és Varga Alíz. Szeptember elsõ napjaiban Aleksandra Crvendakicot is körünkben köszönthetjük, míg Briann January a WNBA-ben szereplõ Phoenix Mercury szereplésének függvényében érkezik majd Sopronba.

Terveink szerint az edzõmérkõzések sora augusztus végén indul. Jövõ héten már ezen a téren is információkkal fogunk szolgálni.

Forrás: Sopron Basket

Hirdetés