Hirdetés
Archivum

Megkezdte a felkészülést a ZTE NKK:

:

Hirdetés

Munkába állt hétfõn a ZTE NKK. A klub összeállítása olvasható az alábbiakban.

Forrás: ZTE NKK Facebook - Katona Tibor

Forrás: ZTE NKK Facebook – Katona Tibor

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

A hagyományokkal némileg szakítva, az Ifjúsági Sportcentrum atlétika pályáján kezdte meg csapatunk a felkészülést a 2019/2020-as bajnoki szezonra. Bronzérmes csapatunk a nyáron átalakult új magyar játékosok érkeztek- Kuttor Enikõ, Nagy Dóra, Csutorás Fanni, Dömötör Dorina-, valamint új vezetõedzõ, Molnár József irányítja a szakmai munkát ebben az idényben.

A rekortán pályán tûzõ napsütés és izmokat próbáló feladatok vártak a lányokra. Adrovicz Béla erõnléti edzõ elmondta, hogy sok a fiatal a keretben így hozzájuk is kellett igazítani a készségfejlesztõ és állóképességet növelõ feladatokat.

Délután már Molnár József vezetõedzõ és Horváth Zsófia másodedzõ irányításával folytatták a munkát a lányok, de már a teremben.

-Fiatalokkal kiegészülve,12 magyar játékossal kezdtük meg a munkát. Négy junior korú játékost hívtunk meg, hogy készüljön velünk és õket a szezon során is szeretnénk folyamatosan fejleszteni és a csapat körül tudni. Heti 9 edzéssel készülünk, melyben természetesen az erõnlét megszerzésének nagy szerepe lesz. A légiósaink szeptember elején csatlakoznak majd hozzánk- tájékoztatott vezetõedzõnk.

A felkészülési mérkõzésekrõl annyi információt kaptunk, hogy szeptemberben minden hétre jut majd egy-egy mérkõzés, valamint a szeptember 13-15-. közötti Göcsej Kupán is ott lesz csapatunk.

A játékunkban is lesz változás, hiszen szinte teljesen átalakult a csapatunk. Minõségi légiósokat sikerült igazolnunk, akikkel kiegészülve egy agresszív, gyors játékot játszó együttes szeretnénk lenni a szezonban.

Galéra ITT

Forrás: ZTE NKK hivatalos honlap

Hirdetés