Hirdetés
Archivum

Megkezdte a felkészülést az Atomerõmû KSC Szekszárd:

:

Hirdetés

Hétfõn megkezdte a felkészülést a 2018/2019-es szezonra az Atomerõmû KSC Szekszárd együttese. Az elsõ napról az alábbiakban a klub honlapjának beszámolója olvasható.

Fotó: Atomerõmû KSC Szekszárd/kscszekszard.hu

Fotó: Atomerõmû KSC Szekszárd/kscszekszard.hu

Forrás: Atomerõmû KSC Szekszárd hivatalos honlap

Hétfõ délután az Atomerõmû KSC Szekszárd csapatának magyar magja megkezdte a közös alapozó munkát a 2018/2019-es szezonra.

Bár a lányok a válogatott, illetve az egyéni felkészülés révén a nyáron sem tétlenkedtek, Bálint Réka, Gereben Lívia, Kiss Virág, Mansaré Manty, Studer Ágnes, Studer Zsuzsa és Theodoreán Alexandra részvételével az Atomerõmû KSC Szekszárd együttese hétfõ délután megkezdte a közös felkészülést a 2018/2019-es évadra.

A játékoskeret egyelõre még hiányos: Vincze Nikolett az U16-os válogatottal készül az augusztus 17-25-e között a litvániai Kaunasban megrendezendõ A-csoportos Európa Bajnokságra, az új igazolás Nevena Jovanovics és Abby Bishop érkezése pedig augusztus 20-ára, illetve szeptember 1-ére várható. Jó hír, hogy idõközben Erica McCall szerzõdéshosszabbítása is sikeresen lezárult, így az amerikai játékos is biztosan kék-fehér színekben kezdi meg a következõ szezont. Erica elõreláthatólag szeptember elején, a WNBA küzdelmeinek lezárultát követõen jön majd vissza Szekszárdra.

A szakmai stábot idén is Djokics Zseljko vezetõedzõ és Maljkovics Borisz másodedzõ vezeti, akiknek a munkáját Jánossy Csaba erõnléti edzõ, Heizler János fizioterapeuta és Fekete Krisztián gyúró segíti. A technikai vezetõ feladatait továbbra is Murvai Szabolcs látja el.

A nyáron új munkaerõként érkezett a klubhoz Pásztori István, aki az elõzõ három évben a Sepsiszentgyörgy csapatánál dolgozott. A 24 éves fiatalember a fejlõdés és a további elõrelépés reményében érkezett a KSC-hez, ahol az irodai munkában, illetve a szakmai stáb tevékenységében egyaránt segédkezni fog.

A KSC elõszezon programja:
2018. aug. 25. (szombat) 12:00, Szekszárd: MTK-Budapest (Zárt kapus!)
2018. szept. 1. (szombat) 17:00, Budapest: NKE-Csata
2018. szept. 8. (szombat) 17:00, Szekszárd: NKE-Csata
2018. szept. 14-16. (péntek-vasárnap), Zalaegerszeg: Göcsej Kupa
2018. szept. 22-23. (szombat-vasárnap), Szekszárd: Sió Kupa
2018. szept. 29. (szombat), Szekszárd: ellenfél egyeztetés alatt

Forrás: Atomerõmû KSC Szekszárd hivatalos honlap

Hirdetés