Hirdetés
3x3

Megkezdte a munkát a román 3×3-as válogatott:

:

Hirdetés

Szerdán munkába állt a már olimpiai kvótával rendelkező román 3×3-as válogatott. A csapat egy speciálisan kialakított, védett közegben dolgozik.

A Bukarest mellett található Izvorani olimpiai edzőközpontban építettek fel egy szabadtéri 3×3-as kosárlabda pályát, melyen a jelenleg érvényben lévő romániai korlátozó intézkedéseket betartva készülhet a csapat.

A szerdai rajtnál a játékosokat a román szövetség első embere Horia Paun egy-egy szál virággal fogadta. Időközben elvégezték a kötelező PCR-teszteket és szerencsére mindenki eredménye negatív lett.

Korábban már beszámoltunk arról, hogy a keretet Annemarie Gödri-Părău, Gabriela Mărginean, Ancuța Stoenescu, Gabriela Irimia, Anca Șipoș, Alexandra Uiuiu, Florina Stănici, Elisabeth Pavel, Sonia Ursu-Kim és Ashley Walker alkotja. Közülük hárman nem tudtak megjelenni az edzőtáborban.

Az Olaszországból május végén hazatérő Pavel kötelező karanténban van, Ursu-Kim Dél-Koreában, Walker pedig az Egyesült Államokban tartózkodik.

A következő 3 hétben együtt edzenek a csapat tagjai az olimpiai központban, majd egy hetet otthon töltenek, ezt követően pedig július 2-án újabb háromhetes felkészülés szerepel a tervek között.

Hirdetés