Hirdetés
Magyarország

Meglátni és megszeretni a női kosárlabdát:

:

Hirdetés

A magyar válogatott csütörtökön vívta utolsó felkészülési mérkőzését Székesfehérváron. Az összecsapás előtt egy különleges köszöntésre került sor.

Van olyan az életben, amikor egy csapat, egy közösség azonnal magával ragadja az embert. Így járt a körmendi Nagy Tibor is, aki tavaly az Universiadéra kíváncsiságból, kalandvágyból kísérte el Tahin Pétert az egyetemisták válogatottjának technikai vezetőjét.

Bár Körmend a férfi szakág egyik meghatározó bázisa, de a nagy sportkedvelő hírében álló Tibor tavaly nyáron Nápolyban a hölgyek játékát követhette. Elkötelezett lett a női kosárlabda iránt, minden meccsen a helyszínen szurkolt a lányoknak. Ahogy Tahin Péter a csütörtöki edzőmeccs előtt meg is jegyezte, Körmenden az egyetlen, akit sikerült megfertőznie a női szakággal. Ennek köszönhető, hogy ezúttal a felnőtt nemzeti csapatot is meglátogatták.

A kis köszöntésre a négyhetes válogatott összetartás utolsó edzőmeccsét megelőzően került sor. A Universiádét is megjárt játékosok nagy szeretettel üdvözölték tavalyi vezérszurkolójukat. Plézer Gábor, a felnőtt válogatott technikai vezetőjének segítségével egy csapatpólóval ajándékozta meg a válogatott Nagy Tibort, aki kicsit még el is érzékenyült ettől a kedves gesztustól. A lányok mind aláírták a pólót és készült egy közös fotó is. A hétvégén Körmenden ezt a képet már rányomtatták a felsőre, melynek hátára a kilences szám került. Tibor ugyanis emellett nagy újpest drukker és Törőcsik András a kedvenc játékosa.

Fotó: Tumbász Hédi

A válogatott póló a csapatfotóval:

Fotó: Tahin Péter

Hirdetés