Hirdetés
Archivum

Meglepetések nélkül indult a török rájátszás:

:

Hirdetés

Szombaton a negyeddöntõk elsõ felvonásával megkezdõdött a rájátszás Törökországban. Az orosz rájátszással ellentétben meglepetés nem született. A magasabban rangsorolt csapatok hozták a kötelezõ gyõzelmeket.

Az alapszakaszgyõztes Fenerbahce egy eseménytelen összecsapáson 85-62-re verte a Ceyhan Belediye gárdáját. Itt már az elsõ negyedben 13 pontos differencia alakult ki. A Fener legeredményesebbjeinek a 21 egységig jutó Agnieszka Bibrzycka, illetve a 15-15 pontos Vardarli és McCoughtry bizonyultak.

A Galatasaray megszenvedett a Homend Antakya gárdájával. Mindössze 67-61-re diadalmaskodtak, miközben az alacsonyabban rangsorolt gárda még a negyedik etapban is vezetett. A Galatának Sancho Lyttle hozta a mérkõzést, aki a záró szakaszban egymaga 9 pontot szerzett.

Az évad meglepetéscsapata a Mersin 82-62-re verte az Istanbul Universitesit. A Mersin sztárjai közül Shavonte Zellous 31, Chantelle Handy 17 pontot szerzett. A Kayseri-Tarsus csata ígérkezett a legérdekesebbnek, itt az Európa Kupában döntõs Kayseri 71-63-as gyõzelmet aratott.

Eredmények

Mersin BSB – Istanbul Univ. BGD 82-62
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a Mersin javára.

Galatasaray – Homend Antakya BLD 67-61
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a Galatasaray javára.

Kayseri KASKI – Tarsus Belediye 71-63
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a Kayseri KASKI javára.

Fenerbahce – Ceyhan Belediye 85-62
Az egyik fél második gyõzelméig tartó párharc állása 1-0 a Fenerbahce javára.

Hirdetés