Hirdetés
Magyarország

Megműtötték Snežana Bogičevićet:

:

Fotó: Grigász Péter / ELTE-BEAC Újbuda

Hirdetés

A DVTK a hivatalos honlapján bejelentette, hogy megműtötték Snežana Bogičevićet.

A DVTK Aréna Nika Syktyvkar elleni avató mérkőzése rosszul végződött Snežana Bogičević számára. A szerb válogatott játékos egy rossz mozdulat után fájdalmas arccal terült el a parketten, ami után nem tudta a játékot folytatni – írja a DVTK hivatalos honlapja.

Snežanát még aznap megvizsgálták a DVTK Medicalban, ahol az MRI sajnos igazolta az előzetesen feltételezett diagnózist: a játékos bal lábában elszakadt az elülső keresztszalag. A játékos azóta a mérkőzéseken csak a lelátóról szurkolhat társainak és az ilyenkor megengedett gyógytornát végezhette el. A múlt héten aztán jelentős előrelépés történt a játékos gyógykezelésében: december elején, Budapesten megműtötték Snežanát.

Szerencsére minden rendben ment a műtéten, utána sem volt semmilyen komplikáció, jól érzem magam. Most a regeneráció veszi kezdetét. Három héten át otthoni gyakorlatokat kell végeznem, majd egy kontrollt követően dönt az orvosom a további kezelésekről és csak ekkor kezdhetem meg a műtött lábam komolyabb terhelését. A teljes felépülés sajnos hosszabb folyamat, legalább hat hónapot vesz igénybe. Köszönöm a szurkolók biztatását, sokat jelent nekem, hogy várnak vissza a pályára!

– mondta Snežana Bogičević

 

Hirdetés