Hirdetés
USA

Megnevezték az egyetemi bajnokság legjobbjait:

:

Hirdetés

Bár az NCAA női kosárlabda bajnokságában az országos főtábla küzdelmeit törölték, de a tradicionális éves rangsorokat természetesen idén is kiadják. Ezek között az egyik legnagyobb presztízsű az AP hírügynökség által összeállított All-America csapatok.

Hagyományosan az első ötösbe kerülnek a kiemelkedő klasszisok. Ezt a listát Sabrina Ionescu (Oregon) vezeti, aki 17.5 pont, 9.1 gólpassz és 8.6 lepattanó átlagot teljesített. Rhyne Howard (Kentucky) 23.4 pont, 6.5 lepattanó, Ruthy Hebard (Oregon) 17.3 pont, 9.6 lepattanó, Lauren Cox (Baylor) 12.5 pont és 8.4 lepattanó, illetve Megan Walker (UConn) 19.7 pont és 8.4 lepattanó átlaggal szerepel még az évad legjobbjai között.

A második ötöst Aliyah Boston (South Carolina), Chennedy Carter (Texas A&M), Satou Sabally (Oregon), Aari McDonald (Arizona) és Dana Evans (Louisville) alkotja. A harmadik ötöst pedig Tyasha Harris (South Carolina), Michaela Onyenwere (UCLA), Kathleen Doyle (Iowa), Elissa Cunane (North Carolina State) és Kaila Charles (Maryland).

Fotó: AP

Fotó: AP

Fotó: AP

Hirdetés