Hirdetés
Magyarország

Megszerezte második győzelmét a Sportdarázs-SMAFC:

:

Hirdetés

Pénteken egy mérkőzést rendeztek az ANB Piros csoportjában. Ezen a Sportdarázs-SMAFC 66-52-re legyőzte az Atomerőmű KSC Szekszárd második csapatát.

Az első félidőben fej-fej mellett haladt a két gárda. 20 perc játékot követően 30-30 állt az eredményjelzőn. A harmadik negyedben került fölénybe a soproni csapat. A játékrész hajrájában a 10 egységet is átlépte a differencia. A 48-38-ról induló záró szakaszban már nem volt kérdés a győztes kiléte.

A soproni csapatban Tarr Sára 26 pontot ért el, míg Bakó Patrícia 20 ponttal és 11 lepattanóval dupla-duplát jegyzett. A 15 egységig jutó Renczes Rebeka lett a legeredményesebb szekszárdi oldalon.

Tíznapos karantén után nagyon nehéz mérkőzést játszani. Igaz, hogy kínkeservesen, de nyerni tudtunk. Mentálisan nagyon rendben voltunk ezen a mérkőzésen, és a lányok összeszorították a fogaikat, hogy fizikailag is rendben legyenek. Mindenkinek gratulálok, mert nagyon küzdöttek!

– nyilatkozta Seres Éva, a soproni edzője.

Studer Zsuzsa az Atomerőmű KSC Szekszárd második csapatának edzője így látta a találkozót: “Nagyon nehéz úgy játszani, hogy folyamatosan hiányoznak a meghatározó játékosaink. Reméljük, hogy a junior játékosaink profitálni fognak ezekből a mérkőzésekből, de sajnos a végére általában elfogyunk, mert nem vagyunk elegen. Reméljük, hogy ez idővel jobb lesz!”

Eredmény

Sportdarázs-SMAFC – Atomerőmű-KSC Szekszárd II. 66-52 (13-17, 17-13, 18-8, 18-14)

Statisztika ITT 

Fotó: Tóth Zsombor

Hirdetés