Hirdetés
Archivum

Megtartotta utolsó hazai edzéseit az Universiade válogatott:

:

Hirdetés

Szombaton útra kel Nápolyba a 2019-es Universiade helyszínére a magyar válogatott. A csapat az elindulást megelõzõen már teljes kerettel tudott edzeni.

Nagy terjedelemben hírt adtunk arról, hogy a magyar válogatott a hét elején a romániai Targovistében vívott két felkészülési mérkõzést. Ezt követõen a megtörtént a keretszûkítés. A csapat részt vett a hivatalos fogadalomtételen szerdán és megérkezett a társaihoz az Európa Játékokról Minszkbõl Benke Sára is.

A csütörtöki szabadnap után pénteken Pasaréten két edzéssel zárult a felkészülés hazai szakasza.

A szakmai stáb elõször vezényelhetett a hiánytalan teljes keretnek foglalkozást. A magyar küldöttség repülõje szombaton 12 óra 44 perckor indul. A lányoknak vasárnap pedig már Nápolyban lesz edzése. A csütörtöki rajtig még szervezés alatt van felkészülési mérkõzés további már helyszínen tartózkodó válogatottakkal.

Nápolyban Aho Nina, Szücs Réka, Bach Boglárka, Szücs Lilla, Doktor Anna, Török Ágnes, Kováts Gabriella, Kuttor Enikõ, Kaposi Pálma, Benke Sára, Kovács Vanessza és Tóth Tímea alkotja majd az együttest. A magyar válogatott az Universiadén július 3-án, szerdán mutatkozik be 13 órától Csehország ellen. Másnap 17 óra 30 perctõl Japán lesz a rivális, majd a csoportkört július 5-én, pénteken 10 óra 30 perctõl Ukrajna ellen zárjuk.

Hirdetés