Hirdetés
Archivum

Megújította együttmûködését a Creppy PalacsintaHáz és az Aluinvent DVTK:

:

Hirdetés

Pénteken délután megújította az egy esztendõvel ezelõtt kötött együttmûködését a Creppy PalacsintaHáz és az Aluinvent DVTK. A klub hivatalos honlapjának beszámolója a sajtóeseményrõl.

Fotó: Aluinvent DVTK/DVTK.eu

Fotó: Aluinvent DVTK/DVTK.eu

Forrás: DVTK hivatalos honlap

Pénteken délután megújította az egy esztendõvel ez elõtt kötött együttmûködését a Creppy PalacsintaHáz és az Aluinvent DVTK. A Kisavason található étteremben a klub nevében Medgyessy Dóra, Zele Dorina, Kányási Veronika és Hatvani Olivér köszönte meg a támogatást.

– Egy évvel ez elõtt indult el az együttmûködés a Creppy PalacsintaHáz Étterem és az Aluinvent DVTK között és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy egy kicsit mi is részesei lehetünk annak a sikernek, amit a kosaras lányok hétrõl-hétre elérnek – mondta el Oszlánczi Réka, a Creppy alapítója. – Ezt a sikeres együttmûködést a jövõben is szeretnénk folytatni, hiszen nagyon büszkék vagyunk városunk kiváló kosárlabdázó hölgyeire. Szívügyünk az, hogy lehetõségeinkhez mérten támogassuk a lányokat. Mivel tudjuk, hogy a lányok nagyon szeretik a palacsintát, mi lehetne jobb támogatás annál, mint hogy a következõ évben is ellátjuk õket finomabbnál-finomabb palacsintákkal. Együtt vagyunk, a csapatot közösen alkotjuk, és mivel egységben az erõ, bízom benne, hogy sok szép sikernek örülhetünk majd a jövõben is. Hajrá DVTK, hajrá lányok!

– Nagyon örülünk neki, hogy elindult ez az együttmûködés, hiszen létfontosságú, hogy az edzések után a sportolóink megfelelõen regenerálódjanak és táplálkozzanak – tette hozzá a klub nevében Hatvani Olivér. – A palacsintáknak köszönhetõen a játékosok számára szükséges szénhidrátbevitelt is meg tudjuk oldani. Dobó István azt mondta, hogy a vár ereje nem a falak vastagságában van, hanem a várat védõk hõsiességében. Mi is azt valljuk, hogy a klub ereje elsõsorban a klubot segítõ támogatóinkban van. A DVTK nevében nagyon szépen köszönjük a támogatást!

Forrás: DVTK hivatalos honlap

Hirdetés