Hirdetés
USA

Megújul az Atlanta Dream:

:

Hirdetés

Jelentős változásokat jelentett be a WNBA-ben szereplő Atlanta Dream. A klub új logóval várja 2020-at, amikor már egy új helyszínen rendezi a hazai mérkőzéseit.

Ha a korábbi cikkünkben azt írtuk, hogy a New York Liberty csalódást okozott és ráfért a vérfrissítés, akkor ez az Atlanta Dream gárdájára hatványozottan igaz. A klub amelyik 2018-ban még 23 győzelmet és mindössze 11 vereséget jegyzett az alapszakaszban, 2019-re jelentősen visszaesett. Az idei szezont 8 győzelemmel és 26 vereséggel az utolsó, 12. helyen zárták.

A klub tulajdonosai úgy döntöttek, hogy a 16600 férőhelyes State Farm Aréna helyett az újonnan épülő Gateway Centerben rendezik a hazai találkozókat. Ez az Atlanta Hawks G-ligás csapatának a College Park Skyhawks-nak is az otthona lesz. Gyakorlatilag hasonló konstrukcióban osztozik meg a csarnokon a két csapat, mint azt láthattuk Washingtonban.

Nem csak ebben lesz hasonlóság Washingtonhoz, hanem a csarnok kialakításában is. Ez egy mindössze 3500 férőhelyes, de minden tekintetben a nézőket maximálisan kiszolgáló csúcstechnológiát alkalmazó aréna lesz. A Dream-nak idén 4200 fő volt az átlag-nézőszáma. Ennyit nem tud befogadni az új csarnok, de abban bíznak, hogy a kisebb helyszínen többször lesz telt ház és jobb szurkolói élményt tudnak kínálni. Washingtonban hasonló volt a helyzet és ott az új, de jóval kisebb csarnok maximálisan beváltotta a hozzáfűzött reményeket.

A 2020-as évnek már új logóval és felfrissített grafikai elemekkel fut neki az Atlanta Dream. Az alábbiakban látható motívum a hivatalos közlemény szerint jobban kötődik a városhoz, annak történelméhez.

Hirdetés