Hirdetés
Archivum

Megvan a 90. UCONN siker:

:

Hirdetés

Könnyed gyõzelemmel hangolt a Stanford elleni csúcsrangadóra a Connecticut Egyetem csapata. A 17 pontig jutó Maya Moore vezette gárda már a félidõben 30 pontos elõnyben volt és végül 85-42 arányban gyõzött a Pacific Tigers ellen.

Hatalmas érdeklõdés elõzte meg Oregonban a Pacific Tigers és a UCONN összecsapását. A Pacific University történetében elõször minden jegy elkelt egy nõi kosárlabda mérkõzésre, azaz 6150 nézõ gyûlt össze a találkozóra.

A szépszámú hazai szurkolósereg csak annak örülhetett, hogy közelrõl csodálhatta a Connecticut klasszisait. A mérkõzés ugyanis rendkívül egyoldalú volt. A szünetben 19-49 állt az eredményjelzõn. A beszámolók és elemzések szerint a második félidõben már a Stanford elleni csúcsrangadóra készült a Connecticut, mely helyenként felforgatott összeállításban is tovább növelte elõnyét. A vége 85-42 lett.

A találkozón a Connecticut összes nevezett játékosa pályára lépett és közülük öten is 10 pont fölé jutottak. Kell is a jó csapatjáték Geno Auriemma együttesétõl, mivel péntek hajnalban a 2010-es döntõ „újrajátszására” kerül sor a Stanford és a UCONN között.

Eredmény

Pacific Tigers – UCONN 42-85 (19-49)

Hirdetés