Hirdetés
Archivum

Megvan az oroszok 15 fõs kerete a februári Eb-selejtezõkre:

:

Hirdetés

Az Orosz Kosárlabda Szövetség hivatalos honlapján közzétették a felnõtt nõi válogatott 15 fõs keretét, melynek tagjaival a szakmai stáb a februári Eb-selejtezõkön számol.

Olaf Lange távozott a Jekatyerinburgtól, de az orosz szövetségi kapitányi pozícióját megtartotta. A német szakember összességében ugyanarra az alapcsapatra számít, melyet az elsõ két fordulóban láthattuk. A szakmai stáb egy változtatást eszközölt a novemberi Eb-selejtezõkhöz képest. Visszatért az együtteshez az õsszel kisebb sérüléssel bajlódó Natalia Zhedik.

Az oroszok a magyar válogatott csoportjában szerepelnek és február 10-én Miskolcon lépnek pályára. A mieinkhez hasonlóan az elsõ két meccsüket nyerték a sorozatban, Albániát Tiranában ütötték ki és játszottak egy kiélezett egylabdás meccset Litvániával. A miskolci vendégszereplés után hazai pályán Albániát fogadják februárban.

Az orosz válogatott kerete: Elena Beglova, Evgenia Belyakova, Mariia Cherepanova, Anna Leshkovtseva, Ksenia Levchenko, Anastasia Logunova, Zhosselina Maiga, Raisa Musina, Tatiana Petrushina, Ksenia Tikhonenko, Maria Vadeeva, Tatiana Vidmer, Natalia Vieru, Viktoriia Zavialova és Natalia Zhedik.

Hirdetés