Hirdetés
Archivum

Megvan Boros Dorkáék elsõ gyõzelme a WBBL-ben



:

:

Hirdetés

A brit liga, a WBBL szombati játéknapján az Oaklands Wolves Boros Dorkával a soraiban 62-43-ra legyõzte az Essex Rebels gárdáját. Ez volt a Wolves elsõ gyõzelme az idei évadban.

Fotó: WBBL

Fotó: WBBL

Már múlt héten azzal zárhattuk a rövid összeállításunkat az Oaklands Wolves bajnoki mérkõzésérõl, hogy csapat a közvetlen élmezõnyhöz tartozó Westfield Health Sheffield Hatters ellen kifejezetten elõremutató formát mutatott. Ezt pedig ezúttal is folytatták. A pontszegény mederben haladó elsõ negyed után még 13-10-re az Essex vezetett. A második negyedet azonban 10-0-val indította az Oaklands Wolves és innentõl végig elõrébb járt riválisánál.

A 28-22-rõl induló harmadik negyed közepén lépte át a lélektani 10 egységet a differencia a felek között. Az utolsó 10 percnek 43-35-rõl vágtak neki a csapatok. Itt már az Essex nem tudott közelebb kerülni. Az Oaklands Wolves 19-8-ra nyerte ezt a szakaszt és így alakult ki a 62-43-as végeredmény. Boros Dorka 25 perc alatt 5 ponttal, 5 lepattanóval, 4 szerzett labdával és 2 gólpasszal vette ki a részét a sikerbõl. 

Hirdetés