Hirdetés
Archivum

Megvannak a keleti továbbjutók:

:

Hirdetés

A WNBA legutóbbi játéknapján eldõlt, hogy keletrõl mely négy együttes kerül be a rájátszásba. Kilézett küzdelem után végül az Indiana, a New York, a Washington és az Atlanta maradt versenyben a bajnoki címért.

Vasárnap a három találkozó közül az elsõn a Washington a liga-elsõt, a Seattle Storm együttesét verte. A korábbi lendületébõl tudatosan visszább vevõ Storm két és fél negyeden át vezetett, de a 25 pontos Monique Currie vezetésével a Mystics feltámadt és fordított. A fõvárosiak sikerükkel bejutottak a rájátszásba.

A nap második összecsapásán az Indiana Catchings 26 pontjának köszönhetõen kiütötte a Connecticutot, akik ezzel a matematikai esélyüket is elveszítették a rájátszásra, míg a Fever nagy lépést tett a fõcsoport megnyerése felé.

A vasárnap utolsó találkozóján a Minnesota legyõzte a San Antoniót, ezzel olyan helyzetet alakítva ki, hogy nyugaton a harmadik (Los Sngeles Sparks), a negyedik (San Antonio Silver Stars) és az ötödik (Minnesota Lynx) is 12 gyõzelemmel és 19 vereséggel várja az alapszakasz utolsó hetét.

Eredmények
Minnesota Lynx – San Antonio Silver Stars 84 – 78 (12-15) (26-14) (22-26) (24-23)
Connecticut Sun – Indiana Fever 66 – 79 (18-24) (19-18) (17-8) (12-29)

Hirdetés