Hirdetés
Archivum

Melisa Brcaninovic az olasz másodosztályban talált csapatot:

:

Hirdetés

A szezont a CMB Cargo UNI Gyõrnél kezdõ fiatal bosnyák center Melisa Brcaninovic az olasz másodosztályban folytatja pályafutását.

Melisa Brcaninovic nyáron kiemelkedõ korosztályos eredményekkel a háta mögött a Famila Schio kötelékébõl érkezett Gyõrbe. A 19 éves bosnyák tehetség kapcsán a szélesebb közönség a 2017-es U20-as Európa-bajnokságra emlékszik, ahol 23 pont, 14.9 lepattanó és 3.6 gólpassz átlaggal a mezõny egyik legjobbja volt.

A gyõri együttesnél nem váltotta be a hozzáfûzött reményeket Brcaninovic, tétmeccsen nem is lépett pályára. Még a bajnokság kezdete elõtt szabadon igazolható státuszba helyezte a klub. Ahogy az akkori sajtótájékoztatón Fûzy András társadalmi elnök elmondta: “Melissa Brcaninovic nem tud olyan mértékben a csapat segítségére lenni, mint azt elképzeltük.”

Melisa Brcaninovic új együttese az Edelweiss Fassi Albino, mely az olasz másodosztály Északi Csoportjának sereghajtója. Jelenleg a tabella 16. helyén állnak 2 gyõzelemmel és 10 vereséggel. A bosnyák játékos civilben már ott volt csapata hétvégi bajnokiján. Akkor készült vele a lent látható interjú. A bemutatkozására sem kell sokat várni, a hírek szerint december 23-án a Parking Graf Crema ellen már ott lehet a pályán.

Hirdetés