Hirdetés
Magyarország

Miklós Melinda távozik Szekszárdról:

:

Fotó: Jantner Zsolt / TARR KSC Szekszárd

Hirdetés

A TARR KSC Szekszárd a közösségi oldalain adta hírül, hogy saját nevelésű játékosa Miklós Melinda úgy döntött, hogy a következő szezontól más csapat kötelékében próbálja ki magát.

Linda 2019. március 30. lépett először pályára és szerezte meg első pontjait a szekszárdi felnőtt csapatban – emlékeztet a klub honlapja, mely hozzáteszi: a rá következő szezonban már többször is a kezdőötösben kapott helyet és fokozatosan vívta ki magának a játékperceket. Az évek során a csapat meghatározó játékosává nőtte ki magát, stabil tagja volt az utánpótlás válogatottaknak és fiatal kora ellenére már a felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott.

Nehéz szavakba önteni mindazt, amit Tőletek kaptam és átélhettem az évek alatt, hiszen itt nőttem fel és ez az otthonom. Mindenkinek köszönöm, aki bármilyen formában az utam része volt Szekszárdon, főleg a klubnak, edzőknek, csapattársaknak es nem utolsó sorban a szurkolóknak! Bárhogy alakul is a jövő, ide mindig haza fogok jönni és a kék szív is összeköt minket. Hálás vagyok Értetek!

– fogalmazott Miklós Melinda.

A TARR KSC Szekszárd egy szívhez szóló videóval köszönt el Miklós Melindától, mely IDE KATTINTVA tekinthető meg.

Hirdetés