Hirdetés
Magyarország

Milkovics Réka bizakodva várja az Európa-bajnokságot és az új szezont:

:

Fotó: gyorikosar.hu / Milkovics Réka

Hirdetés

A győri nevelésű Milkovics Réka már az UNI-Győr MÉLY-ÚT csapatának játékosaként is bemutatkozott az NB I-ben. A közelmúltban hároméves szerződést írt alá a Győrhöz, de a több játéklehetőség reményében a klub egy évre kölcsönadta a szintén élvonalbeli ELTE-BEAC-Újbuda együtteséhez – olvasható a gyorikosar.hu honlapján. – A fiatal játékos, aki a szombaton kezdődő, görögországi U18-as Európa-bajnokságra készül, szintén nagy izgalommal várja következő szezont.

“Sok változás lesz az életemben, a tanulmányaimat az ELTE-n folytatom kereskedelem és marketing szakon, új csapatba kerülök. Igazából nem is tudom, mit várjak a szezontól, de nagyon kíváncsi vagyok, hogyan is alakul a sorsom. Összességében optimista vagyok, remélem, jó szezon előtt állok. Nem lesz teljesen ismeretlen a közeg, az edzővel, Mészárosné Kovács Andreával a korosztályos válogatottban már dolgoztam együtt, és a csapatban is van pár lány, akit éppen a válogatottból jól ismerek. Az első egy-két hónapban a budapesti közlekedést, az ottani életet azért szoknom kell, de azt hiszem, nem lesz ezzel probléma” – mondta Milkovics Réka, aki bizakodó az Európa-bajnokság előtt, melyen a finn, a svéd és a litván válogatottal került egy négyesbe nemzetünk csapata.

“Úgy gondolom, jó esélyekkel vágunk neki az EB-nek, a sorsolás is szerencsésen alakult. Annak ellenére is jó eredménnyel zárhatjuk a tornát, hogy ezúttal kevesebb idő volt a felkészülésre. Az alapcél, hogy az első hat hely valamelyikén végezzünk, mert azzal kvalifikálnánk a jövő évi világbajnokságra” – mondta végezetül a győriek saját nevelésű fiatal játékosa.

Hirdetés