Hirdetés
Magyarország

Milkovics Réka és Benke Sára az ELTE-BEAC Újbuda új igazolásai:

:

Hirdetés

Újabb két játékost jelentett be az ELTE-BEAC Újbuda. A fővárosi együttesben folytatja Milkovics Réka és Benke Sára.

Milkovics Réka az UNI-Győr gárdájától érkezik, ahol az élvonalban kilenc alapszakasz és három rájátszás mérkőzésen lépett pályára. A fiatal játékossal a juniorok “B” döntője után, ahol az egyik legeredményesebb lett, lapunk is készített egy részletes összeállítást.

Jövőre az ELTE-n folytatom a tanulmányaim, így kézenfekvő volt, hogy egy budapesti csapathoz igazoljak. Nagyon örülök, hogy jövőre én is a BEAC-os közösség tagja lehetek! Jó érzés, hogy egy olyan csapat része leszek, ami főként magyar fiatalokból áll és Andi néni sem lesz ismeretlen, hiszen az utánpótlás válogatottban már dolgoztunk együtt. Izgatottan várom a szezont és a meccseket.

– nyilatkozta a BEAC Facebook oldalán Milkovics Réka.

Benke Sára a BKG PRIMRA Szigetszentmiklós csapatát erősítette az elmúlt évadban, ahol tíz alapszakasz és hat rájátszás találkozón kapott lehetőséget.

Örültem a megkeresésnek, mert BEAC-nál partnerek a duál karrier építésében is. Szeretnék játszani, fejlődni és minél többet tanulni a kosárlabdáról, amennyit csak lehet. Sok munka vár ránk, de annál izgatottabban várom a következő szezont és a kihívásokat!

– nyilatkozta a BEAC Facebook oldalán Benke Sára.

Hirdetés