Hirdetés
Magyarország

Milos Pavlovic marad a Vasas Akadémia élén:

:

Hirdetés

A Vasas Akadémia a hivatalos honlapján bejelentette, hogy Milos Pavlovic vezetőedző szerződést hosszabbított a klubbak, így a felnőtt csapat szakmai stábjában nem lesz változás a 2021/22-es szezonban.

Remek eredményt ért el a Vasas Akadémia az idei Tippmix NBI/A női bajnokságban, lányaink a hatodik helyet szerezték meg, amire legutóbb a 2011/12-es szezonban volt példa. A járvány és sérülések tépázta évad ellenére a Vasas-család minden tagja joggal lehet büszke, a sikerhez pedig nagyban hozzájárult a szezon elején érkező Milos Pavlovic, aki új színt hozott Pasarétre.

– olvasható a klub közleményében.

Krivacsevics Dragoljub szakmai vezető a klub honlapján így értékelt: “Nagyon örülök, hogy sikerült meghosszabbítani Milossal a szerződést a következő évre. Nemcsak az elért eredmény miatt tettük le a voksunkat a közös munka mellett, úgy gondolom, fiatal játékosaink is rengeteget fejlődtek ebben a szezonban. Bízom benne, hogy folytatni tudjuk majd a tehetségek gondozását, valamint a Vasas Akadémia filozófiája jó kezekben marad Milos  irányításával. Remélem, meg tudjuk ismételni jövőre az idei eredményt és még egy sikeres szezont tudhatunk majd magunkénak.”

Fotó: Vasas Akadémia 

Hirdetés