Hirdetés
Archivum

Minden készen áll Sopronban az Euroliga Final4 rajtjára:

:

Hirdetés

Pénteken 17 órától az USK Praha és a Dinamo Kurszk elõdöntõjével megkezdõdik Sopronban a 2019-es nõi kosárlabda Euroliga Final4. A Novomatic Arénában ülve bátran kijelenthetõ, hogy minden készen áll a rajtra.

Írta: Nagy Norbert

A tavalyi évhez hasonlóan impozánsan feldíszítésre került a Novomatic Aréna az eseményre. Kívül-belül az Euroliga jellegzetes logója és hivatalos színei köszönnek vissza. Az aréna falain belül pedig egy teljesen megszépült létesítménnyel találkozhatunk. Szinte vonzza a szemet a négy oldalú, minden igényt kielégítõ kivetítõ. Ezen egyelõre a FIBA európai nõi kosaras eseményeinek legemlékezetesebb pillanatait láthatjuk. Késõbb azonban a közönség minden fontos információt megtalál rajta. Eközben a mobil-lelátó, mellyel 3000 nézõ befogadására bõvült a csarnok, gyönyörûen magasodik a pálya fölé.

A csarnok elõterében már a 2019-es Európa-bajnokság kabala-figuráival, a Pick and Roll macskákkal lehet képet készíteni. Természetesen szakemberekbõl sincs hiány. Nem csak hazánkból, de a környezõ országokból is sokan érkeztek, hogy megtekintsék a legjobb európai csapatokat. Éppen az akkreditáció átvételekor érkeztek meg rendõri felvezetéssel az elsõ elõdöntõ résztvevõi. Amikor a csapatok kifutottak bemelegíteni érezhetõ volt a feszültség. Túlzás nélkül a szezon eddigi legfontosabb 40 perce elõtt állnak a felek. Lucas Mondelo és Natalia Hejkova is stábjával egyeztetve töltötte a mérkõzés elõtti utolsó nyugodt perceket. Hamarosan USK Praha – Dinamo Kurszk elõdöntõ.

Hirdetés