Hirdetés
Utánpótlás

Minden várakozást felülmúlt a szekszárdi Kosárvarázs napközis tábor iránti érdeklődés:

:

Fotó: Atomerőmű KSC Szekszárd

Hirdetés

Múlt héten tartották a szekszárdi Kosárvarázs napközis tábort. Az Atomerőmű KSC Szekszárd szokásos nyári kosaras táborába idén nyolcvan kislány jelentkezett – adta hírül a klub honlapja.

A tavalyi harmincháromhoz képest az idén nyolcvan kislány jelentkezett az Atomerőmű KSC Szekszárd nyári kosaras képzőtáborába. A létszám minden várakozást felülmúlt, büszkék vagyunk, hiszen mindannyian igazolt versenyzői a klubnak. Rengeteg szervezést és előkészítést igényelt a programok zökkenőmentes lebonyolítása.

Szabó Noémi sportigazgató és Csernusné Kiss Edit táborvezető mellett az egyesület valamennyi utánpótlás edzője oroszlánrészt vállalt az edzések és a színesebbnél-színesebb szabadidős tevékenységek lebonyolításában. A napi két kosárlabda foglalkozás mellett volt tájfutás, gokartozás, kutyás bemutató, a családsegítő központ által szervezett társasozás, népi játékok, légvárvilág-játszóház, illetve a tűzoltóautókkal is ismerkedhettek a gyerekek.

Többen a felnőtt csapat játékosai közül is tevékeny részt vállaltak a táboroztatásban. Bálint Réka, Studer Ágnes, Mányoky Réka és Holcz Rebeka is gyakran csalt mosolyt a picik arcára az olykor azért fárasztó edzések közepette. Ezúton is hálásan köszönjük Nekik, hogy a saját edzéseik mellett időt és energiát nem sajnálva ezzel is segítették a klub munkáját!

Ez az öt nap is megmutatta, hogy együtt tényleg nincs lehetetlen!

A sportcsarnok igazgatójának, Szőke Gergőnek és valamennyi munkatársának pedig köszönjük a rugalmas, türelmes hozzáállást és segítőkészséget, amivel hozzájárultak ennek a már-már gigantikus méretű tábornak a megvalósításához! Nagyon köszönjük továbbá a Tolnatej Zrt. sok finom túrórudiját és sajtjait, valamint a Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságnak, hogy támogatták a gyerekek strandbelépőit!

Remélem jövőre még többen leszünk!

– foglalta össze a tábor tapasztalatait Szabó Noémi szakmai- és sportigazgató.

Hirdetés