Hirdetés
Magyarország

“Mindenki kedves, erős a keret, nagyszerűek a feltételek a klubnál”:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

Ahogy arról lapunkban is hírt adtunk, bemutatkozott a Sopron Basket együttesében Nevana Jovanovic. A több csapatban korábban már hazánkban is hosszabb időt eltöltő kétszeres Európa-bajnok játékos a Nemzeti Sportnak nyilatkozott első tapasztalatairól.

A legfontosabb, hogy több szerb is körülvesz, kicsit olyan érzés, mintha, mondjuk, Szegeden élnék. Jelena Brooks a csapattársam, Sztevan Karadzsics az egyik edzőm, szlovén az erőnléti trénerünk, vagyis otthonosan mozgok ebben a környezetben. Mindenki kedves, erős a keret, nagyszerűek a feltételek a klubnál, ami segít, hogy a legjobbunkat nyújtsuk a pályán – nekünk csak egy dolgunk van, koncentrálni a feladatunkra!

– idézi Jovanovic szavait a Nemzeti Sport, ahol a szerb játékos a Vasas elleni debütálásáról is beszélt: “Érdekes, mert augusztus hetedikén éppen Jecával játszottuk a legutóbbi meccsünket még az olimpián, és az azért eléggé más volt. Az idény első fellépése mindig nehéz a hosszú kihagyás miatt, mi is úgy játszottunk, ahogyan ilyenkor szokás, vagyis még rengeteget tudunk és kell is fejlődnünk a jövőben.”

A teljes interjú ITT olvasható.

Hirdetés