Hirdetés
Magyarország

Mindenki tesztje negatív lett a VBW CEKK Ceglédnél:

:

Hirdetés

A VBW CEKK Cegléd a hivatalos honlapján számolt be arról, hogy a koronavírus nem jelenthet akadályt az Európa Kupa szereplést tekintve. Az előzetes PCR-tesztek a tervezett törökországi utazó keret minden tagjánál negítív eredményt hoztak.

Tegnap reggel megtörtént a játékosok és a szakmai stáb tesztelése, ma pedig megkaptuk az eredményeket. Minden tesztünk negatív lett, így már ez sem akadálya annak, hogy elutazzunk a törökországi buborékba, ahol jövő héten 4 nap alatt mindhárom csoportmeccsünket lejátsszuk majd.

A tervek szerint vasárnap hajnalban indul el a csapat Ceglédről, hogy elfoglalhassuk helyünket a Hatay által megrendezésre kerülő buborékban. A mérkőzésnapok kedd, szerda és péntek lesznek, de előtte meg minden megérkező csapatra újabb teszt vár, immár a helyszínen. A programunk legsűrűbb része az első két forduló lesz, hiszen az első és második meccsünk között még 24 óra sem fog eltelni. Erre a helyzetre jó felkészülés volt számunkra a december végi soproni dupla mérkőzés, ahol gyakorlatilag ezt a szituációt tudtuk modellezni.

– olvasható a ceglédi klub közleményében.

A VBW CEKK Cegléd a Hatay otthonában szerepel buborékban, ahol kedden 17 órától a Szpartak Moszkva Vidnoje, szerdán 14 órától a házigazda Hatay BB és pénteken 17 órától az Adana Basketbol lesz a riválsisuk.

Fotó: VBW CEKK Cegléd

Hirdetés