Hirdetés
Archivum

Minnesotai történelem és utolsó másodperces kosarak:

:

Hirdetés

A hétvégén kilenc találkozót rendeztek a WNBA-ben. Az alábbiakban az érdekesebb mérkõzéseket emeltük ki.

A pénteki játéknap legérdekesebb összecsapását a Chicago Sky és a Tulsa Shock vívta. Itt Epiphanny Prince utolsó másodperces triplájával mentette a Sky hosszabbításra a találkozót. A ráadásban a Tulsa már nem tudott megújulni, a Chicago 7 pontos gyõzelmet aratott. A játéknap többi találkozója közül kiemelést érdemel, hogy a New York Liberty a siralmas kezdés után harmadik sikerét ünnepelhette, ezúttal a Washington ellen. A Phoenix Mercury vergõdése Diana Taurasi nélkül pedig tovább tartott.

A szombati játéknapnak a legnagyobb kérdése az volt, hogy a Minnesota megszerzi-e a 9. gyõzelmét, ezzel beállítva a Los Angeles Sparks rekordját. A címvédõ könnyedén behúzta a Tulsa elleni találkozót. A nap másik összecsapásán a San Antonio nagyon megverte a Seattle-t.

Vasárnap két találkozót bonyolítottak le. A Chicago Sky a 26 pontos Epiphanny Prince vezérletével megtörte a New York három mérkõzéses gyõzelmi sorozatát. A nap másik mérkõzésén a Connecticut kiütötte a gyenge napot kifogó Atlantát. A Sun színeiben Tina Charles pályafutása 76. WNBA mérkõzésén az 50. dupla-dupláját érte el.

Eredmények


Június 9., péntek
Indiana Fever – Connecticut Sun 81-89
Washington Mystics – New York Liberty 70-76
Atlanta Dream – San Antonio Silver Stars 60-57
Chicago Sky – Tulsa Shock 98-91 h.u.
Los Angeles Sparks – Phoenix Mercury 90-74


Június 10., szombat
San Antonio Silver Stars – Seatte Storm 80-67
Tulsa Shock – Minnesota Lynx 73-93


Június 11., vasárnap
New York Liberty – Chicago Sky 64-73
Connecticut Sun – Atlanta Dream 92-73

Hirdetés