Hirdetés
Archivum

Mint egy romantikus filmben: Valentin-napi lánykérés:

:

Hirdetés

Az ESPNW egy nagyon kedves Valentin-napi történetet közölt nemrég. Miamiban a Barry University játékosának kezét kérte meg párja nem mindennapi utazás után.

A Barry University csapatát erõsíti a svéd Ida Andersson. A Södertalje nevelése és egykori játékosa még amerikai egyetemi tanulmányai megkezdése elõtt hazájában ismerkedett meg a szintén kosárlabdázó párjával John Roberson-nal.

A történétet tipikus sportolói románcként indult. A 30 éves amerikai játékos Svédországban légióskodott, amikor megismerte kedvesét, a helyi nõi csapat feltörekvõ, fiatal játékosát. Azóta az élet mindenkettõjüket messze sodorta Södertalje városától, de a kapcsolatuk magmaradt és átvászelte a nagy távolságot. 

Az idei évadot nézve John Roberson Oroszországban a Krasznojarszk játékosa lett, míg Ida Andersson ösztöndíjjal továbbra is a tanulmányait folytatja a Barry University hallgatójaként. Roberson múlt héten kedden ült repülõre Krasznojarszk városában. Innen Finnországba utazott, majd Miamiba, onnan pedig Dallasba.

A texasi nagyvárosban átvette egy ismert ékszerésznél a személyre szabott különleges gyûrût, amit korábban megrendelt. Ezt követõen ismét repülõre ült és visszautazott Miamiba. A Barry University ugyanis a Florida National kampuszán játszotta aktuális bajnoki meccsét.

Február 14-re, Valentin napra végül több mint 24 óra utazás után célba ért John Roberson. A Barry University találkozójának lefújását követõen még éppen idõben érkezett meg a csarnokba. Már készülõdtek az öltözõbe a játékosok, amikor megszólalt John Legend’s “All of Me” címû száma a hangszórókból.

Barry University együttesének tagjai és a csapat technikai vezetõje is be volt avatva a tervekbe. Anderssonnak azonban nagy meglepetést okozva besétált Roberson és a csapattársai hangos tapsa közepette a kezdõkörben került sor a lánykérésre. Az alábbi videó minden szónál többet mesél.

Hirdetés