Hirdetés
Archivum

Mit várnak a WNBA sztárok a Super Bowltól?:

:

Hirdetés

Magyar idõ szerint hétfõn hajnalban rendezik a profi amerikaifutball-bajnokság nagydöntõjét, a Super Bowlt. Az Egyesült Államokban ez a vasárnap szinte nemzeti ünnep és természetesen a Pittsburgh Steelers és a Green Bay Packers összecsapásáról mindenkinek megvan a véleménye. Itt a wbasket.hu oldalon a WNBA sztárjainak nyilatkozatait gyûjtöttük össze.

A Super Bowl az egyik legnagyobb sportesemény világon, a helyszínen várhatóan 105000 nézõ szurkol majd, a televízió képernyõk pedig csak az Egyesült Államokban várhatóan 150 millióan vagy többen követik az eseményeket. A himnuszt Christina Aguilera énekli, a félidõben pedig a Black Eyed Peas fog muzsikálni. Sorolhatnánk még a hangzatosabbnál hangzatosabb statisztikákat, azt hogy egy 30 másodperces reklámért 3 millió dollárt kell fizetnie hirdetõnek, de a lényeg úgyis a mérkõzés lesz. A Steelers–Packers csata az év egyik legnagyobb sportélménye lehet, most nézzük, hogy a WNBA sztárjai, hogy vélekednek az esélyekrõl.

Swin Cash a Pittsburgh Steelers sikerét várja. „Pittsburgh Steelers. Hogy miért? Megvan hozzá a kellõ tapasztalatuk, illetve a futójátékuk és a megalkuvást nem tûrõ védekezésük miatt tartom õket esélyesnek. A szülõvárosom csapata újra megszerzi majd a Vince Lombardi trófeát, ebben biztos vagyok. Go Steelers!!!”

Janel McCarville a Packers gyõzelmére tippelt. „A Pack fogja hazavinni a trófeát, mert az Green Bay-be tartozik. Õk nyerték az elsõ két nagydöntõt és még a trófea is az egykori legendás edzõjükrõl, Vince Lombardi-ról van elnevezve!!!”

Marion Jones szerint szintén a tapasztalat szól a Steelers mellett. „A Pittsburgh fog nyerni. Ben Roethlisberger már magasba emelhette egyszer a trófeát, csakúgy, mint az edzõ Mike Tomlin. A védelmet Dick Lebeau edzõ irányítja, aki ezen a téren talán a legnagyobb, de összességében az egész szakmai stáb több évtizedes tapasztalattal rendelkezik, éppen ezért nagyon nehéz legyõzni õket.”

Hirdetés