Hirdetés
Magyarország

Molnár Laura várakozásai a Cegléd elleni mérkőzést megelőzően:

:

Fotó: Tóth Zsombor / Sopron Basket

Hirdetés

Szombaton 16 óra 30 perctől a Sopron Basket a VBW CEKK Cegléd együttesét fogadja a bajnokság 7. fordulójában. A találkozó felvezetéseként Laczka Miklós, a soproniak másodedzője már részletesen nyilatkozott lapunknak a csapat felkészüléséről.

A klub videós összeállításában Molnár Laurát kérdezték a várakozásairól. A Soproni Darazsak Sportakadémia 16 éves növendéke már öt élvonalbeli mérkőzésen pályára lépett idén és ezeken összesen 27 percet játszott, mely rendkívül értékes tapasztalatszerzési lehetőség számára.

“Mindenképpen kemény mérkőzésre számítok, hiszen a Cegléd jó szerkezetű csapattal rendelkezik. Természetesen, mint minden ellenfelünkre, a ceglédi gárdára is alaposan készülünk. Fontos lesz a meccs elejétől a végéig maximálisan koncentrálni.” – mondta Molnár Laura, mielőtt a céljairól beszélt volna:

Elsődleges célom, hogy koncentráltan lépjek pályára és amíg a pályán vagyok, a lehető legtöbbet hozzam ki magamból támadásban és védekezésben. Ezzel próbálva segíteni a csapatomat. Amit vezetőedzőnk követel, azt pontosan szeretném végrehajtani.

Molnár Laurát arról is kérdeztek, hogy szerinte mi lehet a döntő: “Mindenképpen a precíz védekezés, valamint támadásban a megfelelő helyzetek felismerése és ezek értékesítése.” – összegzett a fiatal játékos.

Hirdetés