Hirdetés
Archivum

Monica Engelman is az Artego Bydgoszcz-hoz szerzõdött:

:

Hirdetés

Tamara Radocaj után ismét olyan játékossal erõsített a lengyel bajnoki ezüstérmes Artego Bydgoszcz, aki hazánkban is lehetõséget kapott. Monica Engelman az új igazolásuk – adta hírül a klub honlapja.

Forrás: artegobydgoszcz.pl

Forrás: artegobydgoszcz.pl

Monica Engelman még 2017 tavaszán a PINKK Pécsi 424-nél szerepelt, majd a következõ évadra az Aluinvent DVTK-hoz igazolt. Itt kiválóan kezdte a szezont az amerikai légiós, de november 30-án a Keltern otthonában lejátszott Európa Kupa csoportmeccsen bokaszalag-szakadást szenvedett. Ezt követõen hazatért rehabilitációra és tavasszal közös megegyezéssel szerzõdést is bontottak a felek.

Engelman a sérüléséig az Európa Kupában hat csoportmeccsen 34.2 perc alatt 16.8 pontot, 2.5 lepattanót és 3 gólpasszt átlagolt. A bajnokságban pedig hét találkozón 25.1 perc alatt 10.9 pont, 2.4 lepattanó és 3.3 gólpassz lett az átlaga.

Ahogy arról már beszámoltunk, erõs keret formálódik az Artego Bydgoszcz-nál. Tamara Radocaj megszerzése mellett már korábban eldõlt, hogy a tavalyi sikeres szereplésük kulcsemberei (Dragana Stankoviæ, Julie McBride, Agnieszka Szott-Hejmej) hosszabbítottak.

Hirdetés