Hirdetés
Magyarország

Montai-Vukov Szonja az Aluinvent DVTK-ban folytatja pályafutását:

:

Hirdetés

Az Aluinvent DVTK a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Montai-Vukov Szonját. A Vasastól érkező játékos a 2017/2018-as szezonban már erősítette a miskolci gárdát.

A többszörös utánpótlás válogatott 185 centiméter magas játékos két évet az Egyesült Államokban pattogtatott az egyetemi tanulmányai mellett, majd hazatérte után az Európa-kupában is szereplő Aluinvent DVTK játékosa volt. Ezt követően a Vasasnál folytatta karrierjét.

“Montai-Vukov Szonját huszonhat éves kora ellenére a tapasztalt játékosok közé sorolhatjuk, példát mutathat majd a csapat fiatalabb játékosainak, akik nem is lesznek számára ismeretlenek.” – fogalmaz az Aluinvent DVTK közleménye, mely kiemeli: korábban egy csapatban volt már Medgyessy Dórával az MTK-ban, Tóth Frankával a Vasasban, Kiss Angelikával pedig Diósgyőrben. Az elmúlt 2 évben Földi Attila vezetőedző keze alatt is játszott.

Szonja szívesen jött újra Diósgyőrbe, a második legrutinosabb játékosunk lesz, elsősorban hármas poszton jelent majd nagy segítséget a rotációnkban

– nyilatkozta az Aluinvent DVTK honlapjának Völgyi Péter, az Aluinvent DVTK sportszakmai igazgatója.

Nagyon örülök, hogy újra Miskolcon szerepelhetek. Több ponton is kötődöm a városhoz és alig várom, hogy újra diósgyőri szurkolótábor előtt játszhassak. Mindig reménykedtem benne, hogy visszajöhetek, ez egy remek lehetőség arra, hogy bizonyítsak magamnak és másoknak is.

– mondta el Montai-Vukov Szonja.

Hirdetés