Hirdetés
USA

Most érett be igazán Emma Meesseman játéka:

:

Hirdetés

Az éjszaka megkezdődtek a WNBA elődöntő párharcai. Ritkán látható olyan, hogy egy európai játékos kerül a címlapokra. A belgák született zsenije Emma Meesseman azonban a legnagyobb porondon is megmutatta tudását.

Fotó: WNBA

A Washington Mystics egy emlékezetes meccsen 97-95-re verte a Las Vegas Aces-t. Emma Meesseman a siker alkalmával szezoncsúcsot jelentő 27 pont, 10 lepattanós dupla-duplát ért el. A 18 mezőnykísérletéből 12 sikeres lett. A belga klasszisa tavaly kihagyta a WNBA szezont a Világbajnokság miatt. Könnyen lehet, hogy a teljesítménye az az X-faktor a Washington életében, ami hiányzott legutóbb a végső sikerhez.

„Tavaly mindenki azt mondta róla, hogy Ő a hiányzó láncszem. Az agresszivitása, a dobásai, a lepattanói valóban különbséget jelenthetnek. Az elmúlt évben azt mondta nekem, hogy „nincs rám szükségetek, nélkülem is eljutottatok a döntőbe.” Én erre azt feleltem, hogy nem nyertük meg a döntőt. A végső sikerhez mindenkire szükség van.” – mondta a lefújás után Mike Thibault vezetőedző.

Videó:

Hirdetés